ABOUT ALLREN

Meet & greet Kurt Van Elsuwe
Kurt is de zaakvoerder van het bloeiende bedrijf Allren, dat letterlijk en figuurlijk staat voor ‘Alle renovaties’. Werkman in hart en nieren met een allround expertise. Uw vaste partner voor renovatieprojecten en uw rechterhand voor elke klus, groot of klein. Afgestudeerd als elektronicus en geboren en getogen in een handige-harry-familie heeft Kurt een brede expertise opgebouwd als mechanicus in industriële omgevingen (Danone en Imec) en als installatietechnieker van het hightech audio-merk B&O. Een mooie mix van technisch inzicht, probleemoplossend denken en weten van aanpakken. Die expertise leent zich er ook toe om zich vast te bijten in de nauwkeurige en punctuele afwerking van al uw droomplannen. Uiteraard doe ik dit niet alleen en heeft Allren een leuk team dat me  dagelijks ondersteund. Als zaakvoerder z ook ben ik steeds aanwezig op de werven.

 

“Van elke job die op mijn cv staat, heb ik iets geleerd en die kennis komt nu zeker van pas voor mijn eigen bedrijf Allren. Ook mijn familie was altijd bezig met klussen en renoveren. Behangen en schilderen? Dat heb ik van mijn grootvader geleerd! Hij kende alle tips en trucs.”

 

Ervaar zelf de expertises van Allren…
Sinds 2013 werkt Allren voor particulieren, immokantoren, syndici en bedrijven in de ruime omgeving rond Brussel, Leuven, Tienen, Mechelen, Aalst en Diest. Renovaties(totaalrenovatie & deelrenovatie), algemene aannemingen, loodgieterij, chauffage, betonwerken, pleisterwerken, schilderwerken, elektriciteitswerken, kleine of grote klusjes in en rond woningen, appartementen en kantoren. Allren werkt punctueel en met veel kennis van zaken. Allren heeft geïnvesteerd in een indrukwekkend magazijn met de nieuwste professionele machines en kwaliteitsmaterialen.


 

“Ik hou er van om heel afwisselend te werken: vandaag een paar kleine klusjes uitvoeren in een woning en morgen beginnen aan een totaalrenovatie van een badkamer? Dat is helemaal mijn ding!”

 

Kiezen voor Allren, dat is kiezen voor… 
KWALITEIT │ Duurzaam materiaal en een afwerking met de puntjes op de i.
PERSOONLIJK │ Betrokkenheid & werken op maat van elke klant.
PROFESSIONEEL │ Vrijblijvend en deskundig adviseren gedurende het volledige proces.
TRANSPARANT │ Zowel voor de coördinatie van de werken als qua prijssetting.
RESULTAAT │ Het moet niet goed zijn, het moet perfect zijn!


 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x